A A A

Biljarten

De strijd om het felbegeerde kampioenschap SSK is in volle gang 

Sinds september 2023 worden wekelijks competitiewedstrijden gespeeld. In het seizoen 2023-2024 spelen we in drie klassen waarbij de indeling naar sterkte en gemiddelde heeft plaatsgevonden. Inmiddels zijn er een flink aantal wedstrijden gespeeld en loopt de huidige competitie op zijn eind. Dit is echter zeker geen einde van het seizoen, na de libre competitie gaan we verder met een bandstoot- en driebandentoernooi. Voor deze competitiewedstrijden 2024 kan men zich inschrijven. Opgeven bij Jo Beijer, Theo Rasing of op het publikatiebord in de SSK ruimte. 

Afhankelijk van de deelname zal in een aantal groepen, naar aantal te maken caramboles, gespeeld worden op de maandag en vrijdag. De wedstrijden beginnen  om 12.30 uur. Per wedstrijddag speelt men op de 2 biljarts in totaal 20 spelers. Uitgaande van een 55 mensen die zich opgeven en een indeling in 3 groepen, speelt men 1 keer/dag in de week, afwisselend op de maandag of vrijdag. Iedere klasse speelt twee weken achter elkaar en is dan 1 week vrij. Ook voor het nieuwe seizoen 2025 verwijzen we naar Jo Beijer em Theo Rasing. Op vele dagen is er een vrije inloop mogelijk waarbij SSK biljarters de mogelijkheid hebben te oefenen als er geen andere SSK activiteit is. In de ruimte naast de bibliotheek staat nog een biljart waarbij iedereen de mogelijkheid heeft om te biljarten na betaling van klokgeld. 

 
Wij wensen allen alvast veel speelplezier en succes.

SSKruimte2IMG-20220130-WA0006
 

Elke maandag- en vrijdagmiddag worden de competitiewedstrijden gespeeld. Naar verwachting beginnen we weer in September en is de inschrijving tot en met 21 augustus 2024.

Deelnemersbijdrage: € 70,00 per jaar.

Coördinator voor deze activiteit:
Tonnie Schepers