A A A

Schuttersfeest 2022

Schuttersfeest 2022
18 juli 2022

Stichting Senioren Kontakt Didam, Loil en Nieuw-Dijk viert Schuttersfeest

Na een aantal jaren geen schuttersfeesten vanwege corona gaan de vaandels weer draaien. Het belooft dan ook weer extra gezellig te worden.

Maandag 18 juli 2022 viert S.S.K. haar jaarlijks Schuttersfeest met medewerking van Schutterij St. Isidorus, niet zoals in het verleden bij Jan & Jan, maar dit jaar in partycentrum Plok  aan de Dijksestraat te Didam.

Alle deelnemers van Stichting Senioren Kontakt,  ook zij die aan andere activiteiten dan de dansavonden deelnemen,  nodigen we van harte uit om dit gezellige feest mee te maken. De avond begint om 19.00 uur. Uiteraard zijn introducés ook van harte welkom; zij kunnen echter geen koning of koningin worden

De avond wordt geopend met een muzikale intocht van de koningin  en de koning 2019. Schutterij St. Isidorus Oud – Dijk verleent ook dit jaar weer haar spontane medewerking. Na ongetwijfeld  ook dit jaar weer spannende wedstrijden, zullen de prijzen worden uitgereikt.  De dan bekende nieuwe koningin en koning krijgen een vendelhulde van de vendeliers van de Schutterij.

 Tussendoor is er weer voldoende gelegenheid om een dansje te maken op de muziek van Hans Neervoort. We zullen omstreeks 23.00 uur de gezellige avond beëindigen.

2019_vier_2

Ondertussen dansen we een rondje.

Aan het einde van de avond brengen we een vendelhulde aan het nieuwe koningspaar.

Voor inlichtingen kunt u terecht bij:
Henk Boerstal, tel. 223885
Mimi Hendriksen, tel. 06-13317696

Terug naar overzicht